Efficiënter en veiliger samenwerken met collega’s en derden?

Steeds meer accountantskantoren maken de overstap naar SharePoint. Misschien overweeg jij die stap ook wel, maar voelt het nog te veel als een sprong in het diepe. Want hoe koppel je SharePoint met jouw andere systemen? Hoe richt je het in en voorkom je een wildgroei aan mappen? Hoe houd je je beveiliging optimaal? En, ook niet onbelangrijk, hoe krijg je je collega’s mee? 

Webinar SharePoint

Allemaal vragen die wij heel goed begrijpen én graag beantwoorden. Dat doen we in ons gratis webinar ‘SharePoint in het accountantskantoor’. Wij geloven namelijk in de voordelen van SharePoint. Als het goed is ingericht, levert het in de praktijk veel op: slimmer samenwerken met klanten en collega’s, betere bescherming van gegevens én een stuk efficiënter werken. 

Programma

Paul Geerlings, host en Arcus IT-adviseur, behandelt samen met onze SharePoint-experts verschillende vraagstukken. Zelf vertelt hij alles over hoe SharePoint werkt, hoe je het gebruikt en hoe je het integreert met andere systemen zoals FiscaalGemak, AFAS Profit en Salesforce.  

Niels Wagenaar, security officer, licht toe hoe de beveiliging van SharePoint werkt, ook als je bestanden en mappen deelt met derden.  

En als laatst leidt adoptie-expert Lindsey Koelewijn je langs adoptievraagstukken, want de implementatie valt of staat met de bereidheid van medewerkers om ermee aan de slag te gaan.  

Direct bekijken

Overweeg je om SharePoint te gebruiken in jouw accountantskantoor? Bekijk dan nu ons webinar >

 

Gratis whitepaper:
'Formuleer jouw routekaart naar de online werkplek'
Download de whitepaper