Weten welke verborgen veiligheidsrisico’s in jouw accountantskantoor op de loer liggen?

De persoonsgegevens van je klanten gaan door vele handen in jouw accountantskantoor. Logisch, maar dat maakt je wél kwetsbaar voor cyberaanvallen en datalekken. Want hoe meer stappen in het proces, hoe groter de kans dat er iets misgaat. Jouw klanten rekenen erop dat jij hun gegevens goed beveiligt, maar doe jij dat eigenlijk wel? Want wat doe je als een medewerker een mobile device met kwetsbare informatie verliest? Als jij bestanden deelt met derden, krijgen zij dan alleen toegang tot die specifieke documenten? Of stiekem ook tot heel je mappenstructuur? En hoe bescherm jij je data als medewerkers op openbare wifinetwerken werken?  

ARCUS webinar ACC Q3 - Event – 2-1

Webinar

Heb je niet op alle vragen een antwoord? Kijk dan zéker ons webinar ‘De verborgen veiligheidsrisico’s in het accountantskantoor’ terug! Hierin beantwoorden we bovenstaande vragen, duiken we in nog meer verborgen veiligheidsrisico’s én bieden we concrete oplossingen waarmee jij direct aan de slag kan.  

Programma

Host Nico Riphagen en Arcus IT security-expert Niels Wagenaar nemen je mee langs de verschillende verborgen veiligheidsrisico’s binnen het accountantskantoor. Zo bespreken ze: 

 1. De risico’s van mobiel werken 
  Hoe bescherm je de mobile devices van je medewerkers? En wat doe je als deze kwijtraken of gestolen worden? Hoe ga je om met privé-apparaten? Hoe bescherm je klantdata als medewerkers op een thuis- of openbaar wifinetwerk werken? 
   
 1. De risico’s van Microsoft 365 
  Hoe zit het met de back-up van je data? En hoe veilig zijn SharePoint en Outlook eigenlijk? Welke securitytools zitten er standaard in Microsoft 365? Als afsluiter geeft Niels je quick wins mee voor het verbeteren van Microsoft 365’s veiligheid. 
   
 1. De risico’s ICT-straat & integraties 
  Hoe integreer je je ICT-straat veilig? Krijgen mensen die toegang hebben tot software X ook direct toegang tot software Y? En hoe voorkom je dit? 
   
 1. Onverwachte risico’s in een klein hoekje 
  Hoe weet je of er een cybercrimineel in je netwerk zit? Hoe zit het met de beveiliging van ‘internet of things’-devices zoals camera’s, printers, webcams, labelprinters, etc.? Dit en meer bespreken we tijdens het webinar.  

Na afloop is er natuurlijk tijd voor het stellen van vragen! 

Terugkijken?

Datalekken en cyberaanvallen voorkomen? Zéker weten dat je geen veiligheidsrisico’s over het hoofd ziet? En dat jij je beloftes waarmaakt naar je klanten? Meld je dan hier aan voor het webinar.

Gratis whitepaper:
'Formuleer jouw routekaart naar de online werkplek'
Download de whitepaper