Vitamine Arcus: dé podcast voor de moderne huisarts

De eerstelijnszorg staat natuurlijk nooit stil. Digitalisering gaat hard, wet- en regelgeving verandert en innovaties op het gebied van ICT volgen elkaar in rap tempo op. En dit heeft vrijwel altijd impact op jou als huisarts, apotheker, fysiotherapeut en wat voor een eerstelijnszorgverlener je dan ook bent. Daarom houden we je graag maandelijks op de hoogte met onze podcast Vitamine Arcus. Zodat jij weet hoe je met de tijd meegaat! 

Maandelijkse inspiratie

Als IT-partner van ruim 500 eerstelijnszorgverleners door heel Nederland is ons netwerk groot. Daarom gaan we elke maand in gesprek met een specialist uit de branche. Wat voor interessante onderwerpen je kunt verwachten? Alles over Microsoft 365, telefonie, bereikbaarheid, digitale zorg op afstand, nieuwe software, securitymogelijkheden en het meekrijgen van je medewerkers. En alles daar tussenin.

Dus geloof ons: elke podcast is het luisteren waard. Neem daarom snel een kijkje op Spotify of op Apple Podcast. Ben je meer beeld georiënteerd? Dan is er ook onze vodcast op YouTube; exact dezelfde content alleen dan visueel. Voor ieder wat wils, dus.

Te gast bij de podcast? 

Ben jij actief in de eerstelijnszorg en heb je een bijzonder verhaal, waarmee je graag anderen wil inspireren? Neem dan vooral contact met ons op! 

 

Download ons e-book '8 patiëntverwachtingen die je als moderne huisarts écht moet waarmaken'

Gratis whitepaper:
'Formuleer jouw routekaart naar de online werkplek'
Download de whitepaper