Transformeer jouw zorgorganisatie met ons webinar over dashboarding!

Maakt jouw zorgorganisatie al actief gebruik van data en slimme dashboards? Wij hoeven je niet te vertellen over de flinke uitdagingen waar de zorg mee te maken heeft: tekort aan personeel, krappe budgetten en verouderde IT-systemen. Om het beste uit de beperkte mogelijkheden te halen, wil jij stuurinformatie. Maar hoe krijg je die?  

Mailing 1146x391 – 2-1

Webinar dashboarding

Met behulp van een dashboard: hierin brengen we alle data uit al jouw software samen in één overzicht. Ineens anticipeer je weken van tevoren op personeels- en beddenbezetting, krijg je inzicht in hoeveel zorg je nu exact levert en beschik je over harde data. Maar wat is dashboarding precies? Hoe werkt het? En wat levert het je op? Daarover gingen we in gesprek in het webinar ‘Dashboarding in de zorg’.

Martijn Mondria, eigenaar van data start-up Cumlaude.ai, en Harold Veldkamp, IT-adviseur Zorg bij Arcus IT, vertelden wat je nog meer inzichtelijk kunt maken, de voordelen van dashboarding, succesvolle voorbeelden in de zorg en welk stappenplan je moet doorlopen.  

Het leuke is namelijk: je hoeft geen geavanceerd IT-systeem te hebben om een dashboard te implementeren. Wij maken een stappenplan op maat zodat het aansluit bij jouw situatie en je beschikt al met zes weken over een eigen dashboard. De transformatie is dus zo gemaakt. 

Terugkijken 

Ben jij ook benieuwd wat dashboarding voor jouw zorgorganisatie kan betekenen? Kijk hier het webinar terug. 

Gratis whitepaper:
'Formuleer jouw routekaart naar de online werkplek'
Download de whitepaper