CASE

Fysio⁺ Fitness Noord Oost Veluwe

“Al direct wist Arcus IT waarde toe te voegen. We wilden graag de overstap naar de Cloud maken om zo, eenvoudig via een app, afspraken te kunnen plannen en onze administratie bij te kunnen werken. Het bleek echter dat niet alle systemen geschikt waren voor de Cloud en dat aanpassingen kostbaar zouden zijn. Dion van Rijsten adviseerde ons toen om dit oudere systeem nog op een eigen netwerkserver te laten draaien en de andere programma’s in de Cloud te plaatsen. Op deze manier kunnen we gefaseerd overstappen naar de Cloud.”

“Het is een groot pluspunt dat de organisatie actief meedenkt in het beheersen van de kosten.”

ICT-beheer op afstand

Officemanager Ilse van Ark voegt toe dat ook de samenwerking met ArcusIT plezierig verloopt. “Wanneer er een probleem is, wordt dit snel opgelost en op een plezierige manier. Soms komen ze hiervoor naar ons toe, maar vandaag gebeurt dit bijvoorbeeld op afstand. Erwin, voert op dit moment vanaf het kantoor in Heerde software-updates op al onze computers uit. Omdat deze updates veel tijd vergen, regelt hij dit van afstand, zodat hij tussendoor andere werkzaamheden kan verrichten. Hierdoor besparen we geld en lopen we elkaar niet in de weg.”  “Tel daarbij op dat we het afgelopen jaar weinig tot geen problemen of storingen hebben gehad en je begrijpt dat we zeer tevreden zijn over de samenwerking, aldus Ronald van Roeden.”

Over Fysio⁺ Fitness Noord Oost Veluwe

Fysio⁺ Fitness Noord Oost Veluwe is al 10 jaar het sport- en bewegingscentrum in Wapenveld waar u onder intensieve begeleiding veilig en doelgericht kunt trainen of herstellen in een ontspannen omgeving. Een team van betrokken en gespecialiseerde therapeuten staat voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies en u te begeleiden bij behandelingen, specifieke revalidatie en trainingen. De vriendelijke sfeer, zorg en vakkennis staan op een hoog niveau. In het Fitnesscentrum zijn er volop mogelijkheden voor individuele training en groepslessen.

Voor meer informatie over netwerkbeheer of werken in de cloud, kunt u contact opnemen met Dion van Rijsten.

Whitepaper

Ontdek jouw roadmap naar de online werkplek

BEKIJK DEZE ANDERE CASES