Arcus IT Group en Tempero bundelen krachten

IT-dienstverlener Arcus IT Group, met acht vestigingen verspreid over Nederland, voegt Microsoft Dynamics-specialist Tempero toe aan de groep. “Zo kunnen we onze klanten, naast de ondersteuning op het gebied van infrastructuur en technisch applicatiebeheer, voortaan ook van dienst zijn op het gebied van data en commerciële processen. Een absolute verrijking van onze dienstverlening”, aldus Rob Verbeek, CEO van Arcus IT Group.

IJzersterke propositie
Remco Rijnhart, CEO van Tempero is al net zo positief: “Arcus IT is specialist in Microsoft 365 en wij in Dynamics 365 Customer Engagement (Marketing, Sales en Customer Service), door onze krachten te bundelen krijgen we een ijzersterke propositie. Samen kunnen we klanten helpen met hun werkplekautomatisering én met het automatiseren van hun marketing- en salesproces. Dat sluit goed aan bij de vraag uit de markt, die steeds vaker de grenzen van disciplines overschrijdt. De klantvraag gaat naast marketing en CRM nu bijvoorbeeld ook over Power BI en security. Of over de integratie van Dynamics op de werkplek. Door de vereniging van Arcus IT en Tempero kunnen we dergelijke vraagstukken perfect vertalen naar oplossingen.”  

Complete IT-dienstverlener
Tempero is niet alleen CRM-specialist, maar ook deskundig in salesprocessen. Daarin slaan ze de brug tussen business en IT: tussen sales-targets, werkwijzen en een CRM-oplossing die dat optimaal ondersteunt. Rob Verbeek, CEO van Arcus IT Group: “Dat maakt onze samenwerking zo krachtig. Alleen al de expertise van Dynamics 365 is een waardevolle toevoeging aan ons bedrijf, maar de CRM-consultants van Tempero zijn ook in staat het complexe onderwerp van data te gelde te maken in het salesproces. Precies wat wij ook doen met Microsoft 365 op de werkplek, zo vormen we samen een krachtig geheel. En met deze acquisitie versterken we onze positie in de markt als complete IT-dienstverlener.” 

Versterking aan twee kanten
Vanaf het eerste contact is er een goede klik tussen beide bedrijven. Rob Verbeek: “Naast een match op zakelijk gebied is dat er ook op persoonlijk vlak. Remco Rijnhart staat voor kwaliteit en is een gedreven ondernemer met ambitie om kwalitatief te groeien. Dat past uitstekend bij ons. Daarom krijgt Remco binnen het sales team ook een belangrijke rol als sales directeur. We zijn ervan overtuigd dat hij daar uitstekend invulling aan zal geven. Zo is de samenvoeging in alle opzichten een professionalisering van onze organisatie en dienstverlening.” 

Heb je vragen over Tempero of over Dynamics 365? Neem gerust contact met ons op.

Gratis whitepaper:
'Formuleer jouw routekaart naar de online werkplek'
Download de whitepaper