Kortingsactie op het Zorgnetwerk voor zorgklanten

Maak jij naast een E-Zorgverbinding voor je HIS of AIS nog gebruik van een hoop andere, losse verbindingen in je apotheek of huisartsenpraktijk? Weet je hierdoor bij storingen niet waar je terechtkunt? En is de snelheid van je verbinding wel toe aan een upgrade? Ontdek dan nu ons Zorgnetwerk!  

Klantenkorting op het Zorgnetwerk

Met het Zorgnetwerk sluit je alle systemen in je apotheek of huisartsenpraktijk aan op één beveiligde verbinding. En dat brengt een hoop voordelen met zich mee. Het goede nieuws? Als bestaande klant van Arcus IT ontvang je nu tijdelijk maximaal €850 korting op de installatie. Lees er alles over in deze blog óf neem hier direct contact met ons op.  

Stabiel, snel, veilig en betrouwbaar

Met het Zorgnetwerk draaien jouw internet, VoIP-telefonie, HIS of AIS, Microsoft 365 en alle andere systemen samen op ons veilige en stabiele netwerk. En één netwerk betekent ook één aanspreekpunt. Dus kun je bij storingen, calamiteiten of vragen altijd bij ons terecht. Want wij weten hoe belangrijk het is om in de zorg toegang tot je systemen te hebben via een veilige en betrouwbare verbinding.    

Klaar voor de moderne werkplek   

Daarnaast is het Zorgnetwerk hét fundament voor de moderne werkplek. Dus ben jij van plan om met jouw apotheek of praktijk over te stappen naar Microsoft 365 en het moderne werken? Dan begint je reis hier. Met het Zorgnetwerk krijg jij namelijk de infrastructuur helemaal op orde.   

Speciaal voor jou als klant

Een sterke relatie met onze klanten opbouwen, is een belangrijk uitgangspunt voor onze dienstverlening. Wij geloven dat je pas écht een goede dienstverlener bent, als je durft te investeren in een relatie. Daarom bieden wij tot en met december 2022 deze kortingsactie aan, speciaal voor jou als klant. Pak dus je kans en stap met een fikse korting over naar de enige verbinding die jij nodig hebt: ons Zorgnetwerk.   

Maximaal €850 korting op installatie

Maak je gebruik van deze actie? Dan betaal je enkel €250 voor het aanvragen van de benodigde IP-reeks, mits je gebruikmaakt van de informatiesystemen van PharmaPartners. Dat is alles. De installatie van de router (exclusief 4G) en het omnummeren van je werkplekken zijn geheel voor onze rekening.   

Je bespaart hiermee maximaal €850 aan installatiekosten. Na de installatiekosten betaal je maandelijkse abonnementskosten, die starten vanaf €110 per maand en afhankelijk zijn van de beschikbaarheid op jouw locatie.   

Kies dus voor één stabiele, snelle, veilige en betrouwbare verbinding in jouw zorgorganisatie. Neem hier contact met ons op!  
Zorgnetwerk actie

 

Gratis whitepaper:
'Formuleer jouw routekaart naar de online werkplek'
Download de whitepaper